Service of contact
Gratis verzenden vanaf €150
Nieuwste mode trends

Hoofddeksels

Toont alle 12 resultaten

Hoofddeksels: Hoeden en mutsen

Hoeden en mutsen koop je bij indini. De inkopers van Indini zijn op zoek gegaan naar hippe herfst en winter mutsen en zomer hoeden. Nieuwe modieuze, klassieke en moderne hoofddeksels koop je deze winter bij www.indini.com.

Hoeden en Petten Webshop

Indini is de shop voor winkelbedrijven en boutique houders met een ruim assortiment hoeden en mutsen voor dames en heren. Van strakke en elegante hoeden tot de zachtste trendy mutsen van dit moment. Indini biedt een mooie collectie mutsen en hoeden voor de winter en voor iedere dames outfit. De collectie is verfrissend en gericht op kwaliteit materiaal, hoogwaardige afwerking en design. Onze inkopers zijn continue op zoek naar stijlvolle hoofddeksels en hoofd-accessoires voor de webshop. Het hele jaar door kopen zij verschillende soorten hoeden, mutsen en voor de zomer petten in. Denk aan moderne Trilby’s, outdoorhoeden, cowboyhoeden, westernhoeden, klassieke herenhoeden en kleurrijke zomerse strohoeden. Voor iedere lifestyle en persoonlijke stijl proberen wij hoofddeksels aan te bieden in passende vorm, kleur, het juiste model en/of de juiste stof. Voor vragen, opmerkingen of suggesties neem je contact op door te bellen of mailen.

Mutsen voor Dames

Mutsen (caps) voor dames bieden tijdens deze koude herfst- en winterdagen warmte voor je hoofd en oren. Naast warmte is de muts de mode-accessoire voor je winterse outfit. Daarom bieden wij deze herfst en winter, net als altijd, doorlopend beperkte oplagen mutsen voor dames. Als groothandel in hoofddeksels vinden wij het belangrijk om de klant maandelijks van nieuwe hippe en trendy mutsen te voorzien, iedereen wil namelijk een warm hoofd en hem of haar onderscheiden van de rest (op de schaatsbaan). Ben je dus op zoek naar een groothandel in mutsen? Dan bieden wij een trending collectie wollen mutsjes voor dames en meisjes met de fijne en warme winterkleuren van dit modeseizoen.

Vul uw gegevens in om in te loggen op uw Indini account.