Service of contact
Gratis verzenden vanaf €150
Nieuwste mode trends
Dé mode groothandel van Nederland
Indini heeft de afgelopen 20 jaar in Europa een naam opgebouwd als toonaangevend producent en leverancier van shawls en bijoux. De shawl collectie bestaat uit gebreide en geweven shawls van basic tot trendy. De sieradencollectie varieert van modieus tot klassiek.
Over ons -

Wat doen wij?

Vanuit onze verkoopkantoren in Nederland en Duitsland leveren wij een collectie van ruim 4000 artikelen aan detaillisten in de mode- en accessoires-branches.

Indini heeft de totale productieketen, van ontwerp tot verpakking, inclusief transport, in eigen hand. Wij leveren onze collecties zonder tussenkomst van agenten en met ondersteuning van ons eigen kantoor in China. Deze manier van werken biedt forse margevoordelen en maakt ons een betrouwbare handelspartner met een bewezen trackrecord.

Over ons -

Wie zijn onze klanten?

Wij richten ons zowel op detaillisten als op grootwinkelbedrijven. De detaillisten kopen bij onze verschillende showrooms direct uit voorraad. De grootwinkelbedrijven, filiaalbedrijven en groothandelaren worden persoonlijk bezocht om voor hen een tailor made collectie samen te stellen. Door de ontwikkeling in de laatste jaren hebben we ook een speciale voorraad voor grootwinkelbedrijven.

Over ons -

Onze toekomst en visie

Door de snelle ontwikkelingen van de wereldeconomie en technologie, staan wij dag en nacht klaar voor onze trouwe relaties. Onze organisatie is ingesteld op de turbulente markt van accessoires. Dat wil zeggen dat we een zeer korte levertijd hanteren, waardoor u een omzet van 30-50% meer kunt genereren.

Door de korte kanalen naar de productie staan wij zeer concurrerend in de markt. Met eigen productie in China, kunnen we onze klanten tevens levering op FOB basis aanbieden.

Als producent en importeur denken we ook aan onze kinderen als het gaat om zaken als duurzaamheid en milieu. Daarom gebruiken wij bij onze productie in China zoveel mogelijk natuurlijke en verantwoorde materialen.

Vul uw gegevens in om in te loggen op uw Indini account.