Indini Mode Groothandel

Portemonnees

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Portemonnee Webshop

Welkom, Indini is de portemonnee webshop met een ruim assortiment portefeuilles en keuze uit eenvoudige, hippe, trendy en luxe dames en heren portemonnees. Het aanbod is door onze inkopers speciaal voor jouw winkel samengesteld, met de laatste mode trends, modellen, varianten, rijk aan kleur en met de hipste printen. In de webshop van Indini is het aanbod zojuist aangevuld met nieuwe modellen uit de herfst/winter collectie met kleuren als zwart, bruin, cognac, rood, en licht en donker beige. De portemonnees zijn gemaakt van hoogwaardig leer in combinatie met andere materialen en stoffen. Omdat wij streven naar tevreden klanten, is ons inkoopteam constant op zoek naar nieuwe trendy modellen om de collectie te verrijken.

Kwaliteit Portemonnees

De portemonnee, portefeuille of zoals vroeger ook wel beurs of geldbeugel. Je hoort het nog geregeld, de beurs, een woord afkomstig van de geldtas, daarin bewaarden ze vroeger geldstukken. Bij Indini zijn de inkopers altijd op de hoogte van de laatste trends in portemonnees. Om het assortiment met portemonnees up to date te houden weten zij alles van portemonnees, portefeuilles en beurzen af, van geschiedenis tot trends in modeland. Een goede beurs is pas goed als het kwalitatief goed materiaal is en de vervaardiging met kwaliteit is afgewerkt. Maar naast kwaliteit is de portemonnee een alledaags mode item en moet de portemonnee dus ook bij jouw lifestyle passen. Voor mooie kwaliteit heren en dames portemonnees kun je terecht in onze online shop en in de showrooms. Voor jouw winkel creditcardhouders, portefeuilles, pasjeshouders, paspoorthoesjes of pasmapjes bestellen? Je koopt bij Indini de mooiste kwaliteit portemonnees.

Groothandel in portemonnees

Indini is de groothandel in portemonnees. Ons assortiment is ook voor consumenten toegankelijk tegen hogere prijzen dan de adviesprijs. Voor winkelbedrijven bieden wij uiterst scherpe prijzen met strenge klantselectie. Of je nou op zoek bent dames portemonnees, heren portemonnees, creditcardhouders, pashouders of papierhouders, het assortiment met portemonnees van Indini biedt altijd de laatste trends in portemonnees en mode. Voor alle klanten hebben wij zowel goedkope als dure portefeuilles te koop, wij streven naar goede bouwkwaliteit en een stevige vervaardiging, dus niet alleen nieuwe, hippe modellen. De inkopers van Indini selecteren de beste portemonnees voor jouw collectie of lifestyle, kom geregeld terug voor nieuwe, originele en seizoensgebonden portemonnees. Kortom, portemonnees koop je bij www.indini.com.

Vul uw gegevens in om in te loggen op uw Indini account.